ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ

1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
Α.. Αίτηση παροχής Φυσικό Αέριο : αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε για λογαριασμό σας την διαδικασία υποβολής αίτησης στην ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Β.. Μηχανολογική μελέτη εσωτερικής εγκατάστασης δικτύου Φυσικού Αερίου : αναλαμβάνουμε την εκπόνηση  μελέτης κατόπιν επισκέψεως του μηχανολόγου της εταιρείας, η οποία κατατίθεται στην ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ :
μετατρέπουμε την κεντρική θέρμανση  από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο, απλά με την αλλαγή μόνο του καυστήρα με αντίστοιχο φυσικού αερίου. Ξεκινώντας την σωληνογραμμή με σιδηροσωλήνα «ISO MEDIUM ΕΛΟΤ ΕΝ 10255» ή χαλκό βαρέως τύπου «ΕΛΟΤ 1057» από τον μετρητή του Φυσικού Αερίου  έως το σημείο κατανάλωσης – καυστήρα. Τηρώντας πάντοτε τις ισχύουσες ελληνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΦΕΚ.963
   
3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ /ΟΙΚΙΑΚΗ  χρήση Φυσικού Αερίου  :
Ενα σύγχρονο σπίτι χρειάζεται πλήρη αυτονόμηση και  οικονομία. Εγκαθιστούμε την σωληνογραμμή του δικτύου Φυσικού Αερίου από τον μετρητή έως τις συσκευές  αερίου. Οι συσκευές για την οικιακή/αυτόνομη  χρήση ποικίλουν ,από την εγκατάσταση  ενός Επίτοιχου Λέβητα με μικρές διαστάσεις και εύκολη τοποθέτηση εντός η εκτός της οικίας για την θέρμανση και την παραγωγή  ζεστού νερού χρήσης. ‘Έως  μια κουζίνα Φυσικού Αερίου για το μαγείρεμα έναν ταχυθερμοσίφωνα για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ακόμα και ενός τζακιού αερίου για θέρμανση ή ενός BARBEQUE.

4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ :
Η εταιρεία ειδικεύεται και στις εγκαταστάσεις υγραερίου σε μονοκατοικίες και εξοχικά σπίτια τα οποία είναι απομακρυσμένα από δίκτυο φ/α έχοντας έτοιμη την υποδομή για μελλοντική σύνδεση με το δίκτυο φ/α.
Oι εγκαταστάσεις ανταποκρίνονται για μικρούς καταναλωτές με σύνδεση φιαλών υγραερίου, καθώς και μεγάλες καταναλώσεις με την εγκατάσταση κεντρικής δεξαμενής (υπόγειας ή υπέργειας). Οι εφαρμογές του υγραερίου είναι ίδιες με του φυσικού αερίου, η εταιρεία τηρεί  πάντοτε τις ισχύουσες ελληνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΦΕΚ.824/Β/30.8.77.

5.ΘΕΡΜΑΝΣΗ:
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης σε συνδυασμό με διάφορες πηγές ενέργειας πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, ηλιακή ενέργεια, γεωθερμία.
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή όλων των συστημάτων θέρμανσης: 

  1. Δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης
  2. Μονοσωλήνιο σύστημα θέρμανσης
  3. Ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης
  4. Κεντρικό σύστημα θέρμανσης
  5. Αυτονομίες  με θερμιδομέτρηση και ωρομετρητές

6. ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Κατόπιν μελέτης του χώρου στον οποίο θέλει ο πελάτης να εγκαταστήσει μια κλιματιστική μονάδα   αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση επίτοιχων  επιδαπέδιων και οροφής κλιματιστικών μονάδων.