ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

     Η εταιρεία Brunata ‘‘μετρά’’ περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και την παραγωγή κατανεμητών κόστους θέρμανσης, και θεωρείται κορυφαία  στον τομέα της κατανομής των δαπανών θέρμανσης. Τα προϊόντα της περιέχουν πατενταρισμένη τεχνολογία και οι μετρητές της αποδεδειγμένα διαθέτουν τη μεγαλύτερη ακρίβεια στην αγορά, όσον αφορά στη μέτρηση θερμότητας.

Επενδύοντας στην τεχνολογία αιχμής η εταιρεία Brunata εξοικονομεί ενέργεια, τοποθετώντας την μπαταρία στην εκκίνηση της λειτουργίας του κατανεμητή.
Προσοχή. Οι μπαταρίες διαρκούν 10 χρόνια πριν εξαντληθούν.
Η Brunata είναι η μόνη εταιρεία που παράγει κατανεμητές με μπαταρίες που αλλάζουν. Αυτό σημαίνει ότι,αν οι μετρητές σας είναι διαφορετικής μάρκας στην λήξη της μπαταρίας θα πρέπει οι μετρητές σας να αντικατασταθούν, αγοράζοντας πάλι καινούργιους μετρητές.

Η τοποθέτησή των κατανεμητών δαπανών της εταιρείας Brunata, γίνεται πάνω σε κάθε θερμαντικό σώμα, εξασφαλίζοντας τη δίκαιη κατανομή δαπανών, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.
 
Το σύστημα αποτελείται από αυτόνομους κατανεμητές που συγκολλούνται σε κάθε ένα θερμαντικό σώμα χωρίς να παραβιάζονται, οι οποίοι αποθηκεύουν στη μνήμη τους
την κατανάλωση και τη μεταδίδουν ασύρματα κατά την πραγματοποίηση της μέτρησης.

Η λήψη των μετρήσεων μπορεί να γίνει είτε με ασύρματη μονάδα ανάγνωσης εξωτερικά του κτηρίου, είτε με σύνδεση στο διαδίκτυο και ανάγνωση από μακριά.

Η προσπάθεια παραβίασης του κατανεμητή διαπιστώνεται κατά την μέτρηση.
 
Γιατί η μέτρηση είναι άρτια και αξιόπιστη;
Η Brunata διασφαλίζει τη σωστή μέτρηση της θερμότητας, μετρώντας την πραγματική κατανάλωση μόνο του σώματος, και όχι θερμότητα που προέρχεται από άλλες πηγές. Η δίκαιη μέτρηση του αποτελέσματος εξασφαλίζει την αξιοπιστία του συστήματος θέρμανσης.