ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
 VAILLANT
 CHAFFOTEAUX
 INOA GREEN
 PIGMA GREEN EXT
 SIME
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ - CHAFFOTEAUX

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας στον τομέα της οικιακής θέρμανσης, η Chaffoteaux (Γαλλία) έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να βοηθήσει τους επαγγελματίες στην καθημερινότητά τους.

Η Chaffoteaux προσφέρει αποδοτικές λύσεις για την οικιακή θέρμανση καθώς και την παραγωγή ζεστού νερού χρήση, ενσωματώνοντας διάφορες πηγές ενέργειας με ιδιαίτερη έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές.

Ειδικότερα για το φυσικό αέριο, η Chaffoteaux προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά λεβήτων, επίτοιχους και δαπέδου, συμβατικούς και συμπύκνωσης με μια ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων για να δημιουργήσετε μια εγκατάσταση θέρμανσης μοντέρνα, η οποία αντέχει στο χρόνο και σας συμφέρει οικονομικά.

Επιλέξτε το σύστημα παραγωγής ζεστού νερού που θέλετε, ολοκληρωμένο ή μεμονωμένο, σύμφωνα με το χώρο και τις ανάγκες σας: για την Chaffoteaux, η οικιακή άνεση είναι προτεραιότητα και όλοι οι λέβητές μας παράγουν ζεστό νερό νερό σε επαρκή ποσότητα  και με σταθερή ροή.

Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε το σύστημα σας συνδέοντας τον λέβητά σας με ένα ηλιακό σύστημα, τόσο για θέρμανση όσο και για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Εγγύηση: Δύο (2) Έτη

ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ:

INOA GREEN 24EU, 29EU          PIGMA GREEN EXT 25EU