ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
 PANEL
 ΣΩΛΗΝΩΤΑ
 ΛΟΥΤΡΟΥ
 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

PURMO

• Η σειρά KOS V έχει επίπεδη εμπρόσθια επιφάνεια για να δημιουργήσει μία όψη διαχρονικής κομψότητας. Με το υπέροχο φινίρισμα και τα κυρτά πλευρικά καλύμματα, δημιουργείται ένα κάθετο θερμαντικό σώμα με υπέροχες γραμμές.

Διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων συμπεριλαμβανομένου του καθαρού γυαλιστερού ανοξείδωτου χάλυβα.

Επίσης μία υπέροχα σχεδιασμένη πετσετοκρεμάστρα κατασκευασμένη απο ανοξείδωτο χάλυβα, σας παρέχει το μέγιστο όφελος του σχεδιασμου KOS V και FARO V στο λουτρό ή την κουζίνα σας.

Οι περιορισμένοι χώροι έχουν πλέον τη δική τους καλαίσθητη λύση.

Η σειρά KOS είναι επίσης διαθέσιμη και σε οριζόντια θερμαντικά σώματα.

Αφήστε τη σειρά KOS να δώσει ένα τόνο κομψότητας και πολλή ζεστασιά στο σπίτι σας.

• Για εκείνους που επιθυμούν να επιλέξουν τις καθαρές γραμμές της σειράς FARO με ένα πιο συμβατικό τρόπο, αυτά τα οριζόντια θερμαντικά σώματα είναι η ιδανική πρόταση. 'Εχοντας τον ίδιο σχεδιασμό πρόσοψης και διάτρητα πλευρικά καλύμματα, δημιουργούν μια διακριτική παρουσία αλλά ταυτόχρονα παρέχουν και υψηλή απόδοση θερμότητας.

Τοποθετημένο σε ειδικά μη ορατά στηρίγματα, τα οποία περιλαμβάνονται στη συσκευασία, το FARO H αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτό το κάθετο θερμαντικό σώμα δεν «φοβάται να σταθεί στο ύψος του». Ο σχεδιασμός της πρόσοψης αναδεικνύει τις κάθετες γραμμές ενώ τα κυρτά πλευρικά καλύμματα δίνουν μία λεία λαι καλαίσθητη εμφάνιση από όλες τις γωνίες. Ο σχεδιασμός όχι μόνο δημιουργεί μια αίσθηση του ύψους, αλλά ταυτόχρονα το καθιστά μία ισχυρή πηγή θερμότητας εκεί όπου ο τοίχος είναι περιορισμένος.


• Ο νέος σχεδιασμός Tinos V, Paros V είναι η απάντηση της PURMO στη πρόκληση ζήτησης νέων κάθετων διακοσμητικών προτάσεων θερμαντικών σωμάτων. Πρόκειται για μία νέα επιλογή με καθαρές λείες κάθετες επιφάνειες με έντονες γραμμές χωρίς ορατούς αρμούς ή ραφές που εντάσσονται πλήρως στη φιλοσοφία της PURMO που είναι ο απόλυτος συνδυασμός μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικού σχεδιασμού.

 • RUNTAL (ΒΙΟΣΩΛ)

Η εταιρεία ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε., πρωτοπόρος στα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα, έχοντας βαθύτατη γνώση και εμπειρία στο τομέα της θέρμανσης προτείνει από την ευρεία γκάμα της σε θερμαντικά σώματα runtal, τους τύπους της σειράς Velum.

Η σειρά Velum προβάλλει εκ πρώτης όψεως τα καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά της, υιοθετώντας την σύγχρονη αντίληψη που επικρατεί στα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα: να είναι ένας συνδυασμός σχεδιαστικής κομψότητας και υψηλής τεχνολογίας. Η κατασκευή τους από αλουμίνιο και χάλυβα μαζί με τα επιχρωμιωμένα πλαστικά περιγράμματα, που αναπτύσσονται κατά μήκος και κάθετα σε ένα πρωτότυπο σχέδιο δίνει μορφή στη ζεστασιά, απαραίτητη για να θερμάνει τον κάθε χώρο που χρησιμοποιείται.
 
Το Velum είναι ένα ευέλικτο προϊόν χάριν στο διαφορετικό αριθμό των χρωμάτων που μπορεί να αποκτήσει. Παρ'όλο που υπάρχει αυτή η ποικιλία, το κορυφαίο επίπεδο ενός απόλυτα συμβατού σχεδίου είναι αμέσως προφανές: από την επιμελή προσοχή στις λεπτομέρειες, το ευρύ φάσμα των χρωμάτων και την ιδέα της ανάπτυξης ενός σχεδίου που αρμόζει σε κάθε σπίτι, εργασιακό χώρο, δημόσιο χώρο και οργανισμό.